Közlemények | Gál Ferenc Főiskola - Egészség- és Szociális Tudományi Kar

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat

NEMZETI FELSŐOKTATÁSI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT

A 2017/2018. TANÉVRE

a Gál Ferenc Főiskola hallgatóinak

 

Az oktatásért felelős miniszter köztársasági ösztöndíjat – JOGSZABÁLYMÓDOSÍTÁSBAN MEGHATÁROZOTT NÉVVÁLTOZÁST KÖVETŐEN NEMZETI FELSŐOKTATÁSI ÖSZTÖNDÍJAT adományoz a felsőoktatási intézmények kimagasló teljesítményt nyújtó hallgatói részére.

Tájékoztató az ösztöndíjigazolásról 2012. január 1-től

A korábban minden év január 31-ig a megelőző évben kifizetett ösztöndíjakról kiadott igazolás azt a célt szolgálta, hogy az adóbevallásban szerepeltethető legyen. Mivel 2011-től az ösztöndíj adómentes (2011.01.01-től hatályba helyezte a 2010. évi CXXIII. törvény 30.§-a, amely többek között az 1995. évi CXVII. SZJA törvény 1. sz. mellékletének 4. pontját módosította), ezért az adóbevallásban sem kell feltüntetni, tehát az igazolás kiadása okafogyottá vált.

Fentiek miatt a Tanulmányi Titkárságok a törvény újabb módosításáig ösztöndíj-igazolást nem adnak ki.

Nyilatkozat költségtérítési díj fizetéséről

Tisztelt Költségtérítéses Hallgató!

A költségtérítés befizetéséről szóló nyilatkozatot kitöltve, aláírva kérem szíveskedjen eljuttatni (személyesen, fax-on vagy email-en) a Gazdálkodási Osztályra.

A következő félév regisztrációjának feltétele a teljes összeg, vagy az első részlet befizetése.

Nyelvvizsga honosításról

Tisztelt Hallgató!

Amennyiben a diploma átvételéhez szükséges nyelvvizsgát külföldön tette le, úgy kérjük szíveskedjen honosított formában leadni a Tanulmányi Osztály részére. A kizárólagosan hitelesített fordítás nem elegendő. Részleteket az Oktatási Hivatal Honosítással kapcsolatos oldalán olvashat.

Pflaum Mária
Tanulmányi Osztályvezető