Meghívó a Család egészsége című konferenciára

„A család egészsége” című konferencia a Gál Ferenc Főiskola, a Békés Megyei Kormányhivatal, Gyula Város Önkormányzata és a Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság együttműködésében 2018. december 6-án 9:30 órai kezdettel kerül megrendezésre a gyulai Városháza dísztermében.

A konferencia fővédnöke Novák Katalin család- és ifjuságügyért felelős államtitkár. Védnöke dr. Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök, a Gál Ferenc Főiskola nagykancellárja.

Az eseményen köszöntőt mond dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere, dr. Kiss-Rigó László, dr. Takács Árpád, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott és dr. Párducz László, a MCSNTT elnöke.

A konferencián való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.
A regisztrációt a résztvevő szervezet megnevezésével, a résztvevő(k) nevének, valamint beosztásának megjelölésével a csaladalegfobbertek@bekes.gov.hu címre történő megküldésével teheti meg.

A rendezvényen számos érdekes előadás hangzik majd el a családokkal kapcsolatos témakörökben az egészség megtartásától a családok támogatásáig. A konferencia részletes programja a mellékelt dokumentumban olvasható.

 

Fájl: 
Kategória: 
Hírek Konferenciák