Erasmus | Gál Ferenc Főiskola - Egészség- és Szociális Tudományi Kar

Egy nyár Campus Mundi ösztöndíjjal Amerikában

Fábián Fanni egészségügyi szervező szakos harmadik évfolyamos nappali tagozatos hallgató vagyok. A Campus Mundi ösztöndíjnak köszönhetően 2019. június 4 és szeptember 3 között három csodálatos hónapot tölthettem a Minnesota államban található háromcsillagos Grand View Lodge spa and golf resortban szakmai gyakorlat céljából.

ERASMUS+ keretében Máltán jártak a GFF ESZK munkatársai

2019. április 6-12. között az Erasmus+ Mobilitási program keretein belül Egészség- és Szociális Tudományi Karunk három hivatali munkatársa, Gróhéné Cseke Éva, Sándor Csilla és Székely Eszter vehetett részt a Gál Ferenc Főiskola és az Alpha School által szervezett angol nyelvtanfolyamon a máltai St. Paul’s Bayben.

Erasmus+ tájékoztató Karunkon

2018. április 5-én ERASMUS+ információs napot tartott a Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Kara. A rendezvényen a Kar mindhárom alapszakáról jelen levő hallgatók tájékoztatást kaphattak az ERASMUS+ programban elérhető mobilitási lehetőségekről, valamint a Tempus Közalapítvány által kínált további nemzetközi ösztöndíjlehetőségekről (például Campus Mundi) is.

Kari ERASMUS+ tájékoztató

2018. április 5-én (csütörtök) 14 órától hallgatói tájékoztatóra kerül sor a Főiskola hallgatói számára elérhető számos külföldi tanulmányi és szakmai gyakorlatra irányuló mobilitási lehetőségről. A tájékoztató helyszíne a Dr. Dankó Miklós előadóterem (B épület I. emelet). A rendezvényen részt vesz Dr. Thékes István intézményi ERASMUS+ koordinátor is.

ERASMUS+ járdamatricák az Egészség- és Szociális Tudományi Karon

Az ERASMUS+ program 30. évfordulóján a Tempus Közalapítvány járdamatricákat küldött a programban részt vevő intézményeknek. Az ERASMUS+ az Európai Unió egyik legsikeresebb mobilitási programja, ami a felsőoktatási hallgatók számára a nemzetközi tapasztalat megszerzésével nemcsak a magas szintű nyelvismeret és a jobb munkaerő-piaci pozíció elérését segíti, hanem a hivatásra építő társadalmi szerepvállaláshoz nemzetközi perspektívát nyújt. Az egyéni boldoguláson túlmenően ez lényegesen hozzájárul a társadalom teljesítőképességéhez.

Erasmus+ információs nap az Egészség- és Szociális Tudományi Karon

2017. szeptember 13-án több mint 50 hallgató részvételével került sor Karunkon a hallgatók ERASMUS+ programokról szóló tájékoztatására. A hallgatóknak Czinderi Kristóf tanársegéd, kari Erasmus-koordinátor mutatta be a program által kínált nemzetközi tanulmányi és szakmai gyakorlati ösztöndíjlehetőségeket.

Az aktuális pályáztatási időszakban a jelentkezési határidő: 2017. október 10.