Nyugdíjasok Akadémiája | Gál Ferenc Főiskola - Egészség- és Szociális Tudományi Kar

Mert tanulni soha sem késő…

A Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Kar vezetése örömmel vett részt a a Gyulai Nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesület éves közgyűlésén, ahol Dr. Homoki Andrea mb. dékán megköszönte a tagok aktivitását, az elnökség folyamatos közreműködését, az Önkéntes civil segítők képzésében való aktív részvételét is és beszélt a Főiskola jövőbeni célkitűzéséről, miszerint az ország összes Senior Akadémiájával történő kapcsolatfelvételt követően Vándorelőadások keretében a gyulai Nyugdíjas Akadémiára az ország több pontjáról hívunk meg előadókat.

Kurzusok a Nyugdíjasok Akadémiája program keretében

A gyulai művelődési központban rendezte meg évindító közgyűlését a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete február 7-én. Az eseményen Kónya István alpolgármester emléklappal köszönte meg a városvezetés nevében a leköszönő Csonka György munkáját, akinek utódját, Debreczeni Jánosnét is bemutatták a rendezvényen. A közgyűlésen részt vett Intézetünk képviseletében Dr. Fodor Lajos dékán, valamint Dr. Beke Szilvia docens, a Nyugdíjasok Akadémiája szervezője. Karunk képviselői tájékoztatást adtak a megjelenteknek a 2017/2018-as tanév második félévében meghirdetett kurzusokról. 

Oklevélátadó ünnepség Gyulán

Oklevelek és díjak átadására került sor Karunk diplomaosztó ünnepségén június 23-án a gyulai Nádi Boldogasszony-plébániatemplomban. Az ünnepséget az ápolás és betegellátás szak ápoló szakirányán, az egészségügyi szervező szak egészségturizmus-szervező specializációján, az alkalmazott szociális gerontológia szakirányú továbbképzési szakon, illetve a szociális és ifjúsági munka felsőoktatási szakképzésen végzett hallgatók részére szervezték. Idén harminchatan végzős hallgató vehette át oklevélét intézményünkben.

Bíróságtörténeti Kiállítás megtekintése a Nyugdíjasok Akadémiáján

A gyulai Egészségtudományi Intézet a Nyugdíjasok Akadémiája résztvevői számára tárlatvezetést tartott a Bíróság épületében. 2017. március 22-én az érdeklődők megtekinthették a Bíróságtörténeti Kiállítást, melyben megtekinthették a Gyulai Törvényszék történeti archívumát.